Nimue huidverjonging

Nimue SRC Environmentally Damaged Skin

Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

 

Nimue SRC Hyperpigmented Skin

Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.

nimue-src-hyperpigmented-skin-voor-na

Nimue Microneedling

Behandeling waarbij aanmaak van collageen wordt gestimuleerd door de microneedling roller, waarbij ultrafijne naaldjes de huid op een gecontroleerde manier beschadigen. Door specifieke werkstoffen in de huid te brengen zal de huid gladder worden en zichzelf verjongen door collageen aanmaak. De beste optie bij een gepeelde huid voor de meeste huidverjonging.

nimue-microneedling-voor-na

Nimue T.C.A. Peeling

De T.C.A. peeling is speciaal geformuleerd als geavanceerde anti-ageing resurfacing behandeling om op een gecontroleerde wijze typische tekenen van photo-ageing te verminderen. Geschikt voor het behandelen van recente littekens, anti-ageing, glycation hyperpigmentatie en pigmentschommelingen. Het zorgt voor een direct liftend effect, stimuleert de celvernieuwing.

nimue-peelintens-voor-na