Logo Beauty & Sun

Teleway


Bekijk al onze faciliteiten!
Teleway
 

Tele’way voor het verwijderen van huidoneffenheden zoals couperose, spider naevi en bloedspatjes.

Couperose is een verzamelnaam voor meerdere tele’s bij elkaar. Tele’s, oftewel teleangiëctasieën, zijn verwijde haarvaatjes. De Spider Naevi ziet eruit als een soort spinneweb. Het heeft een klein rood kopje met kleine dunne draadvormige uitlopers. Bloedblaasjes zijn kleine rode puntjes in de huid. Deze aandoeningen verdwijnen niet vanzelf maar worden in de loop der jaren erger.

De tele’way zorgt door middel van stroom dat de haarvaatjes worden gecoaguleerd. Dit is voelbaar als een heel klein prikje. Het haarvaatje is meteen weg, maar de roodheid verdwijnt pas later. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig dat hangt het af van de grootte van het te behandelen gebied.

Steelwratjes, ouderdomswratten, pigmentvlekken, vetknobbeltjes en andere onregelmatigheden op de huid.

Fibromen zijn kleine wratjes die van de huid afsteken ze zitten voornamelijk in de hals het gezicht en onder de oksels. Deze kunnen weggehaald worden met het tele’way apparaat. De ouderdomswratten kunnen weggehaald worden met het tele’way. Dit zijn vaak geelbruine vettige plekken. Niet alle wratjes kunnen behandelt worden met het tele’way omdat sommige veroorzaakt worden door een virus.

Vaak kunnen de wratjes in 1 behandeling weggehaald worden tenzij het gebied te groot is, dan zijn er meerdere behandelingen nodig.

Ook kun je pigment en ouderdomsvlekken weghalen. Bij deze behandeling kan het zijn dat er geadviseerd wordt om eerst goedkeuring te vragen bij een arts. Dit omdat er ook kwaadaardige oneffenheden in en op de huid kunnen zitten. Als de arts goedkeuring gegeven heeft worden de oneffenheden weg gehaald.

Teleway

1e 15 minuten € 22.50
elk volgende minuut € 1,00

*Behandeling duurt maximaal 30 minuten.