NIMUE

NIMUE

De Nimue behandelingen zijn geschikt voor zowel huidverzorging, huidverbetering als huidveroudering. De behandelingen zijn gericht op het zelfhelend vermogen van uw huid.

Wij werken met verschillende behandelingen en producten van Nimue om uw huid gezonder en in een betere conditie te krijgen en te houden.

De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.
Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

HUIDVERZORGING
De behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat vooropstaat. Tijdens een huidverzorgingsbehandeling van Nimue reinigt, peelt en verzorgt Beauty & Sun uw huid. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren in een behandeling. Met de unieke combinatie van antioxidanten en herstellende werkstoffen gaan we uw huid weer herstructureren zodat deze weer straalt van gezondheid. meer over nimue huidverzorging

HUIDPROBLEMEN
Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Door diverse interne en externe factoren zoals medicatie of verkeerde cosmetica kan een huidprobleem ontstaan. Nimue is gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea.

HUIDPROBLEMEN GENEZEN EN HERSTELLEN
De aanpak van Nimue bij huidproblemen is gericht op symptoombestrijding van buiten naar binnen en op genezing en oplossing van binnenuit. De actieve ingrediënten vanuit de farmacie bouwen de huid tijdens de behandelingen opnieuw op zodat huidproblemen genezen en herstellen. Het resultaat is een optimaal gezonde huid. De huid herstelt zich en wordt gladder, soepeler, steviger en minder gevoelig. meer over nimue huidverbetering

HUIDVERJONGING
De actieve verjongingsbehandeling is ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde problematische of gevoelige huid. Een zachte, maar actieve behandeling met een superieur resultaat. De behandelingen verkleinen de poriën van de huid en zorgen voor een meer verfijnde, stralende huidtextuur met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit. meer over Nimue huidverjonging

INTAKEGESPREK NIMUE BEHANDELINGEN
Wanneer u kiest voor een behandeling van Nimue houden wij eerst een intakegesprek en een huidanalyse. Hierin stellen we aan de hand van uw wensen en huidtype een individueel behandelplan op.

Meer weten? neem gerust contact met ons op

Wij staan voor je klaar!

Heb jij een vraag of wil je een afspraak inplannen?