Skincare intens

Huidverjonging en Huidverbetering

Glycol peeling
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.

Peel intens Nimue
Intensieve behandeling, bedoeld voor een door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active Complex in combinatie met de peel intens wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van (oppervlakkige) pigmentatie.

Hyperpigmented skin
Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om hyperpigmentatie en zonbeschadiging te behandelen. De huidverjongende peeling op basis van lipase en protease werken in synergie met actieve werkstoffen om de huid te verhelderen. De cocktail op basis van melkzuur, pyruvic acid en amandelzuur zorgen voor een verjongende werking en vernietigen pigmentophopingen. Deze gecontroleerde peeling behandelt alle pigmentproblemen zonder de huid overmatig te belasten. Het resultaat is een gladdere en fijnere huid met een egale huidskleur.

Problematic skin
Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om de problematische, vette en acne huid te behandelen. De zuiverende peeling is op basis van vijf ingrediënten die allemaal op elkaar in spelen en acne vanuit alle fronten behandelen. Het complex op basis van zuren bevat onder andere salicylzuur en pyruvic acid. Het resultaat is een zuivere huid met minder littekens en zonder roodheid.

Environmentally dameged skin
Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

Smart resurfacer
Een prachtige verjongende behandeling met overtreffende resultaten die je huid weer laat stralen. Zonder bijwerkingen en downtime. Deze peeling heeft de structuur van een olie. Na deze peeling heeft de huid een mooie glow!

Vitamin C treatment
Maximale concentraties Vitamine C verwerkt in een hoog opneembare formule. Een geavanceerd systeem die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.
L-ascorbic acid helpt bij het versterken van collageen en elastine in de huid. De behandeling is zeer geschikt voor een huid met zonbeschadiging of pigmentatie. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment en draagt bij regelmatig gebruik bij tot een egale huidskleur en een natuurlijke glow.

Acne resurfacing
De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.
Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen:
- 
Verhoogde talgproductie
- Verhoorning
- 
Aanwezigheid van de acne-bacterie
- Ontstekingen

Mela resurfacing
De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

Cr resurfacing
Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

Age resurfacing
Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.
De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

Peel intens PH-Formula
De pHformula TOUCH solution is speciaal geformuleerd als geavanceerde anti-ageing resurfacing behandeling om op een gecontroleerde wijze typische tekenen van photo-ageing te verminderen.
Geschikt voor het behandelen van recente littekens, anti-ageing, glycation, hyperpigmentatie en pigmentschommelingen.

Tele’way
Wilt u af van ontsierende couperose (rode adertjes), bloedblaasjes, steelwratjes, fibromen, pigmentvlekken, vetknobbeltjes of andere onregelmatigheden? Wij verwijderen het in een paar seconden!

Beauty Angel
Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. U kunt bijna iedere behandeling uitbreiden met de Beauty Angel.

Microneedling
Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid om actief te worden en in combinatie met werkstoffen, die nu veel beter in de huid kunnen doordringen, wordt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang gebracht. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Huideigen groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren. De huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

PERFECT SKIN
Voor een continue huidvernieuwing op huidvriendelijke maar effectieve wijze. Revolutionaire doorbraak op het gebied van anti-aging en huidverjonging. Met een speciale thuiskit voor de opvolging van de behandeling thuis.

SUPREME LIFT
Ervaar de direct liftende werking van Supreme Lift!

BIO PEELING
Deze peeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling, de huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën worden gladder en pigmentatievlekken verminderd. Ook is deze peeling goed voor huidproblemen zoals: acne, eczeem, rosacea, psoriasis en littekens.

Vind u het lastig om de juiste behandeling te kiezen? Dat geeft niets, want u spreekt samen met uw Beauty & Sun specialist tijdens uw intake uw wensen door en we bekijken samen wat het beste is voor uw huid!

MEN CORE 45 MINUTEN
E
Een verzorgende basisbehandeling gericht op de mannenhuid waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen.

MEN COMPLEET 60 MINUTEN
E
Een verzorgende behandeling gericht op de mannenhuid waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht, ongewenste haartjes worden verwijderd en onzuiverheden worden verwijderd. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

Wij staan voor je klaar!

Heb jij een vraag of wil je een afspraak inplannen?

  Fijne zonnestudio. Lekker schoon en ruim en erg vriendelijk

  Irma Scheerder

  Vriendelijk personeel. Altijd in voor een praatje. Apparaten zijn schoon en netjes.

  Debbie Kaatman

  Goede begeleiding/advies bij dieet en voeding. Plus mijn wenkbrauwen zijn altijd weer pikobello in orde. Ik ben zeer tevreden!

  Nicole Nas