ZONNESTUDIO

BEAUTY AND SUN

VEILIG ZONNEN

Als u graag op een gezonde manier mooi bruin wilt worden, gebruik dan de professionele zonnebanken van Beauty & Sun. Steeds vaker tonen onderzoeken aan dat het gebruik van zonnebanken een positief effect heeft op de aanmaak van Vitamine D en daarmee direct bijdraagt aan onze gezondheid. Door te zonnen bij Beauty & Sun krijgt u dus letterlijk een gezond kleurtje.

DESKUNDIG ADVIES
Onze zonneconsulenten zijn goed opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verantwoord zonnen. Om te zorgen dat u de juiste hoeveelheid zonlicht op uw huid krijgt en niet meer dan dat, is het belangrijk dat er naar uw huidtype gekeken wordt. Wij analyseren uw huidtype aan de hand van een vragenlijst en/of een huidmeting en zorgen dat u niet meer zonlicht krijgt dan goed voor u is.

ONZE APPARATUUR
Onze geavanceerde en professionele zonnebanken voldoen aan alle veiligheidsnormen die de Europese Unie in 2007 heeft vastgesteld. Deze normen zijn vastgesteld na jarenlang onderzoek, studies en aanbevelingen aan de EU en houden in dat zonnebanken niet meer UV-straling mogen afgeven dan men maximaal krijgt aan de kusten van de Middellandse Zee tussen 12.00u en 14.00u in het zomerseizoen. Deze straling wordt uitgedrukt in de term 0,3 Mwa.

IS ER EEN GEZONDHEIDSRISICO?
De Europese Unie bewaakt de volksgezondheid van alle inwoners in Europa. De normen die door de EU zijn vastgesteld zijn gebaseerd op de meest recente studies die verantwoord zonnen op alle apparatuur moet waarborgen.

Zonnen wordt vaak in verband gebracht met (huid)kanker. Er is echter geen enkel wetenschappelijk bewijs dat verband aantoont tussen het regelmatig gebruik van zonne-apparatuur, die aan de gestelde veiligheidsnormen voldoet, en het ontstaan van melanomen op de huid. In aanvulling op het eten van vette vis, supplementen of de gewone buitenzon, zou het regelmatig gebruik van kunstmatig UV-licht in zonne-apparatuur zelfs een zeer positieve bijdrage leveren bij het voorkomen van diverse kankersoorten, zoals borst-, prostaat- en darmkanker.

“De positieve eigenschappen van regelmatige blootstelling aan UV-straling van de buitenzon of onder de zonnebank worden nog te weinig belicht in de vorm van informatieverstrekking aan het grote publiek” aldus Ad Brand van het Sunlight Research Forum.

Bij Beauty & Sun bent u vanaf 18 jaar van harte welkom om professioneel te komen zonnen.

ONZE KENMERKEN:

  • Zonnen vanaf € 6,00
  • Hygiënisch
  • Huidanalyse
  • 7 dagen per week geopend
  • Zonnen zonder afspraak
  • Ervaren en goed opgeleid personeel voor een deskundig advies
  • Zon Cosmetica
  • Al onze zonnebanken zijn voorzien van airco en 3 kanalen muziek
  • De modernste zonnestudio van de regio
  • Voorzien van de laatste technologieën
  • Persoonlijke klantenkaart SUNPAS
  • Korting bij het aanschaffen en/of opwaarderen van uw klantenkaart

VOORDEEL MET SUN PAS
In onze Beauty & Sun vestiging is er een mogelijkheid om een persoonlijke Sun Pas * te krijgen . Hierop staan je NAW gegevens als ook je zongegevens. Zo kunnen we bijhouden wanneer je voor het laatst geweest bent en kunnen we daarop het advies baseren. Daarnaast kun je je Sun Pas opwaarderen.

Als u een Sun Pas neemt, dan krijg je van ons extra zontegoed!

U stort € 30,- op je Sun Pas en ontvangt € 35,- zontegoed
U stort € 50,- op je Sun Pas en ontvangt € 65,- zontegoed

Iedere keer wanneer je komt zonnen wordt het bedrag waarvoor je zont, afgeschreven van je Sun Pas. Ongeacht type zonnebank en duur van de zonsessie. Je bent dus niet gebonden aan een vaste zonnebank of vaste tijdsduur. Bovendien is een Sun Pas tegoed onbeperkt geldig. Het is een persoonsgebonden tegoed en niet inwisselbaar voor contanten.

Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

*wij vragen € 2,50 euro borg voor de Sun Pas, bij inlevering van de Sun Pas krijgt u de borg van € 2,50 weer terug.

Zonnebank Didam
Zonnebank Doetinchem

Wij staan voor je klaar!

Heb jij een vraag of wil je een afspraak inplannen?