Skincare

Huidverzorging

NIMUE CORE 45 MINUTEN
Een verzorgende basisbehandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen.

NIMUE MAINTENANCE 60 MINUTEN
Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

NIMUE ADVANCED 75 MINUTEN
Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker.

NIMUE BOOST 75 MINUTEN
Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.

NIMUE DE LUXE 90 MINUTEN
Een extra luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een extra lange voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.

Wij staan voor je klaar!

Heb jij een vraag of wil je een afspraak inplannen?

  Fijne zonnestudio. Lekker schoon en ruim en erg vriendelijk

  Irma Scheerder

  Vriendelijk personeel. Altijd in voor een praatje. Apparaten zijn schoon en netjes.

  Debbie Kaatman

  Goede begeleiding/advies bij dieet en voeding. Plus mijn wenkbrauwen zijn altijd weer pikobello in orde. Ik ben zeer tevreden!

  Nicole Nas